Badkamer laten renoveren zonder breken?

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Gratis - Vrijblijvend

Badkamerrenovatie zonder breken

Een badkamerrenovatie zonder breken is vaak al in 1 dag mogelijk! Doordat je kleine veranderingen doorvoert, verhoog je het comfort en de uitstraling van de ruimte. Zo start jij je ochtend in een badkamer die helemaal bij je past en zorg je bovendien voor een mooie waardevermeerdering van je woning! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Start gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt daarna zo snel mogelijk de prijsopgaven van experts in jouw regio. Vergelijk de verschillende opties en kies de vakman met het beste aanbod!

Op deze pagina leggen we uit wat het inhoudt als je een badkamerrenovatie zonder breken uitvoert. Ook vertellen we je wat er zoal mogelijk is: vaak is dat meer dan je denkt!Wat is een badkamerrenovatie?

Bij een badkamerrenovatie kies je ervoor om de verouderde of beschadigde onderdelen van de badkamer te herstellen, en alle goede onderdelen te behouden. Als je sanitair bijvoorbeeld verouderd is, maar de tegels er nog prima uit zien, kun je ervoor kiezen alleen de douche, het toilet of het ligbad te vervangen. Met deze kleine aanpassingen verbeter je de uitstraling én het comfort van de badkamer! Over het algemeen is een badkamerrenovatie sneller én goedkoper dan het kopen van een compleet nieuwe badkamer. Kies je voor een badkamerrenovatie zonder breken, dan kan deze bovendien vaak al in 1 dag uitgevoerd worden!

badkamerrenovatie zonder breken

Wanneer kiezen voor een badkamerrenovatie zonder breken?

Een badkamerrenovatie zonder breken houdt in dat er geen sloopwerk plaatsvindt. De leidingen blijven allemaal op hun plek, de tegels gaan niet van de muur en er wordt verder niets gesloopt.

Wat is er dan nog mogelijk?

Heel veel, gelukkig!

Met kleine aanpassingen verander je de uitstraling enorm. Bovendien geniet je zelf meer van een badkamer die helemaal voldoet aan je wensen. Hieronder leggen we uit wat de belangrijkste voordelen zijn van het uitvoeren van een badkamerrenovatie zonder breken. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn en wat dit gaat kosten? Start dan nu je gratis offerteaanvraag!

Nieuwe look

Met een badkamerrenovatie zonder breken, krijgt je badkamer een nieuwe look. Zelfs de kleinste veranderingen hebben een invloed op de uitstraling van de ruimte. Vervang een standaard gootsteen met een luxe badkamermeubel en geniet van de ruimte die dit met zich meebrengt. Bovendien kun je met het plaatsen van een mooie badkamerkast veel extra opbergruimte creëren: hierdoor houd je alle spullen uit het zicht en oogt de badkamer netjes en groter.

Een nieuwe look is fijn voor jezelf: je haalt meer plezier uit je badkamer en kunt hier je dag met veel plezier beginnen en eindigen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je woning in waarde stijgt! Een huis met een moderne en goed verzorgde badkamer is nu eenmaal meer waard!

Bespaar geld en tijd

Het voordeel van een badkamer renoveren zonder breken ten opzichte van een volledige badkamerrenovatie, is dat je veel tijd en geld bespaart. Een grote badkamerrenovatie houdt in dat jij je badkamer 5 tot 10 werkdagen niet kunt gebruiken. Je kunt dan een mobiele douche huren, of ervoor kiezen om in de sportschool, bij familie of vrienden te douchen. Maar fijn is anders. Als je kiest voor een renovatie in 1 dag dan geniet je dezelfde avond al van je nieuwe sanitair en hoef je geen alternatieve doucheruimte te regelen!

Daarbij ben je veel goedkoper uit. Geen sloopwerk is minder arbeidsuren. Hierdoor bespaar je honderden tot duizenden euro’s op de kostprijs!

Geen overlast

Badkamerrenovaties zonder breken zorgen voor veel minder overlast. Er komt namelijk geen stof vrij (er zijn namelijk geen sloopwerken) en je hoeft geen groot puin af te voeren of dagelijks je woning stofzuigen totdat de verbouwing is afgerond. De verbouwing blijft echt beperkt tot de badkamer: geen puin in en rond je huis, maar gewoon direct een vernieuwde badkamer!

Bovendien neemt de renovatie veel minder tijd in beslag. Vaak is de renovatie zonder breken al in 1 tot 2 werkdagen gedaan. Je hoeft dus geen alternatieve doucheruimte te vinden en hebt niet wekenlang vakmannen over de vloer.


Besparen op de kosten van een badkamerrenovatie zonder breken?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!
Gratis offertes vergelijken!


Badkamerrenovatie in 1 dag: de mogelijkheden

Wat is er zoal mogelijk wanneer je in slechts 1 dag je badkamer gaat renoveren? Je kunt ervoor kiezen om de badkamermeubels te vervangen, je sanitair te vernieuwen of door zelfs kunststof badkamerschermen aan te brengen op de muur, zodat het lijkt alsof je de wanden vernieuwd hebt!

Hieronder gaan we kort in op een paar van de meest populaire mogelijkheden bij een badkamerrenovatie in 1 dag:

  • Van bad naar inloopdouche: in de meeste gevallen is dit in één dag uitgevoerd! Het bad wordt door de vakmannen verwijderd. Zij plaatsen dan de inloopdouche op dezelfde plek, zodat de afvoer en waterleidingen niet verplaatst hoeven worden. Zo kun je in één dag genieten van een prachtige inloopdouche!
  • Nieuw sanitair: door je standaard sanitair te vervangen door luxere modellen, krijgt de ruimte een ander uiterlijk én stijgt het comfort. Van een zitbad naar een heerlijk ligbad bijvoorbeeld, en van een standaard douche naar een fijne regendouche. Nieuw sanitair is in veel gevallen al in één dag te monteren.
  • Wandpanelen plaatsen: zijn de tegels nog prima, maar passen ze niet meer bij je? Dan zijn waterdichte wandpanelen een goed alternatief. Deze worden rechtstreeks over de tegels heen geplaatst. De ruimte krijgt een compleet ander uiterlijk in slechts een paar uur tijd!
  • Nieuwe badkamermeubels: ziet de badkamer er oud uit? Vervang dan de badkamermeubels. Je creëert extra opbergruimte en zorgt er bovendien voor dat de ruimte er weer als nieuw uitziet.
  • Radiator vervangen: is de lelijke radiator een doorn in het oog, dan is het mogelijk deze te vervangen door een mooie design radiator. Kies bijvoorbeeld voor een radiator waar je ook je handdoeken aan kunt hangen om te drogen! Met een nieuwe radiator die je hoger hangt, lijkt een kleine ruimte een stuk groter.

badkamer renoveren zonder breken

Badkamer renoveren zonder breken? Vergelijk gratis offertes!

Wil jij binnenkort je badkamer opknappen? Met een badkamerrenovatie in 1 dag zonder breken kun je meer dan je denkt. Vervang je oude versleten douchewand door een stijlvolle wand met matzwarte profielen. Of hang een luxe dubbele wastafel voor voldoende ruimte in de ochtend! Wil je weten wat een badkamerrenovatie zonder breken kost?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je zo snel mogelijk de prijsopgaven van verschillende badkamerspecialisten bij jou in de buurt. Vergelijk nu de prijzen van de vakmannen, en kies het badkamerbedrijf dat het beste bij je past. Je bespaart tot wel 40% op de totaalprijs! Begin daarom vandaag nog met vergelijken!

Gratis offertes vergelijken!